Cu o bogată experiență de peste 15 ani,
Mihai se evidențiază ca expert în arta capturării momentelor speciale în universul evenimentelor.

Dan mihai Lupescu

founder & creative director

Prin ochii săi pasionați pentru fotografie și videografie, transformă fiecare ocazie într-un amintire vie, plină de emoție și autenticitate. Cu o abordare caldă și atentă la detalii, Mihai nu doar surprinde evenimentele, ci creează povești vizuale care vă vor încânta și vă vor însufleți.

Fie că este vorba despre nunți romantice, evenimente corporate vibrante sau videoclipuri muzicale pline de energie, Mihai aduce la viață esența fiecărui moment într-un mod unic. A fost o călătorie incredibilă până acum, iar acum te invit să faci parte din această călătorie a frumuseții și a amintirilor.

Cu o experiență solidă în industria divertismentului, abilitățile mele acoperă diverse aspecte, de la planificarea evenimentelor, coordonarea clienților logistic, artistic dar și competențe în editarea software.

Am descoperit pasiunea pentru fotografie în 2009 și pentru videografie în 2015. Norocul m-a purtat prin festivaluri internaționale și expoziții de artă vizuală, iar lucrările mele au fost expuse cu mândrie în Constanța și in România. În timpul acestor experiențe, pasiunea mea pentru interacțiunea cu oamenii s-a dezvoltat, ajutându-mă să înțeleg nevoile unice ale fiecărui client și să surprind momentele speciale din ziua lor cu ajutorul fotografiei și videoclipurilor.

Scopul meu este să transform fiecare eveniment într-o experiență de neuitat pentru clienții mei. Aștept cu nerăbdare să fiu parte din povestea dumneavoastră!