Dan Mihai Lupescu

Director de Creație

De ce să ne alegi pentru a surprinde momentele tale speciale?

Pentru experienta, atentie la detalii, o abordare personalizata, creativitate si dedicare, viziune artistica, pasiune, tehnica de vârf

Cu o vastă experiență acumulată în cei peste 15 ani de activitate, Mihai se remarcă drept un profesionist desăvârșit în surprinderea momentelor speciale din universul evenimentelor.
Prin ochii săi pasionați pentru fotografie și videografie, transformă fiecare ocazie într-un amintire vie, plină de emoție și autenticitate. Cu o abordare caldă și atentă la detalii, Mihai nu doar surprinde evenimentele, ci creează povești vizuale care vă vor încânta și vă vor însufleți.
Fie că este vorba despre nunți romantice, evenimente corporate vibrante sau videoclipuri muzicale pline de energie, Mihai aduce la viață esența fiecărui moment într-un mod unic. A fost o călătorie incredibilă până acum, iar acum te invit să faci parte din această călătorie a frumuseții și a amintirilor.
Cu o atenție deosebită la detalii și o abordare creativă, lucrăm împreună pentru a înțelege profund dorințele și așteptările tale.
Indiferent dacă visezi la o nuntă clasică, rustică sau modernă, sau planifici un eveniment corporate, suntem aici să facem ca fiecare moment să fie memorat într-o manieră elegantă și artistică. Oferim pachete personalizate pentru a se potrivi cu visurile și așteptările fiecărui client.
Contactează-ne pentru a începe să planificăm povestea ta vizuală perfectă!

Procesul nostru